Nieuws 4 januari 2021

Zuidbroek verwelkomt Coen en Bart Jan

Bij ons klinken de glazen dit jaar dubbel.

Vanaf 1 januari 2021 heeft Zuidbroek er twee nieuwe partners bij:
Coen Sip en Bart Jan Kuck.

 

Coen komt Zuidbroek als notaris versterken met zeer ruime ervaring in het ondernemingsrecht. Zijn focus en expertise liggen bij het structureren van investeringsfondsen en de advisering bij M&A en venture capital transacties. Daarnaast adviseert Coen cliënten bij corporate herstructureringen, samenwerkingsverbanden en nationale en grensoverschrijdende fusies. Coen is een zeer betrokken adviseur en denkt graag mee ten aanzien van alle aspecten van een transactie.

 

Coen Sip: “De praktijkfocus, frisse perspectieven en betrokkenheid van Zuidbroek bij cliënten sluiten perfect aan bij mijn visie. Ik zie dan ook uit naar de samenwerking en de gezamenlijke advisering van onze cliënten.”

 

Bart Jan zal als notaris met jarenlange ervaring op het gebied van het nationale en internationale ondernemingsrecht en de transactiepraktijk de groei van Zuidbroek verder vormgeven. Hij fungeert met grote regelmaat als vertrouwensfiguur van cliënten op het gebied van het ondernemingsrecht en is zeer actief betrokken bij daaraan gerelateerde transacties. Bart Jan vindt het belangrijk een goede en langdurige band met cliënten op te bouwen en kennis en ervaring uit te wisselen zodat door een vertrouwde samenwerking het beste resultaat wordt behaald.

 

Bart Jan Kuck: “Ik heb de oprichting van Zuidbroek en de groei die het kantoor doormaakt met interesse gevolgd. Ik ben er trots op om nu ook deel te mogen uitmaken van het team en een mooie bijdrage te leveren aan de verdere uitbouw.

 

Anne-Marie Struycken: “Wij konden 6 jaar geleden niet voorzien dat Zuidbroek zo’n snelle groei zou doormaken en zo’n groot marktaandeel zou innemen. Wij zijn erg blij met de komst van Bart Jan en Coen die ons succes onderkennen en ons versterken. Ook zij zijn buitengewoon gespecialiseerd in onze beursvennootschappen, beleggingsfondsen en M&A praktijk. Zij hebben net als Zuidbroek grote ambities en zijn dan ook zeer welkom.

 

Met feestelijke groet,
Zuidbroek Notarissen

Wellicht ook interessant:

Ga naar de bovenkant