FRISSE BLIKKEN GEZOCHT!

De wereld van juridische dienstverlening verandert snel en voortdurend. Dit vraagt om een gespecialiseerd notarieel ondernemingsrecht kantoor dat altijd up-to-date is, snel schakelt en proactief meedenkt. Onze ambitie is om als onafhankelijk niche notariskantoor een sterke plek in de markt op te eisen, zodat organisaties een frisse blik krijgen op hun ondernemingsrecht vraagstukken. Wil jij hieraan meebouwen?

KANDIDAAT-NOTARIS MET 3 TOT 5 JAAR WERKERVARING IN HET ONDERNEMINGSRECHT

Klaar voor de volgende stap in je carrière en wil je graag verder groeien in een ambitieus, jong en snelgroeiend team?

STARTENDE KANDIDAAT-NOTARIS MET AFFINITEIT MET HET ONDERNEMINGSRECHT

Wil jij je carrière starten binnen een jong, snelgroeiend team en wil je op het hoogste niveau worden opgeleid in het ondernemingsrecht?

Wij zijn altijd op zoek naar:

Ambitieuze kandidaat-notarissen
Ligt jouw hart bij ondernemingsrecht? En pak je graag de verantwoordelijkheid? Dan zoeken we jou. Wij bieden uitdagend juridisch werk, veel vrijheid en volop kansen. We zijn het notariskantoor dat het anders doet. Zowel in uitstraling als werkwijze. Met onze frisse kijk brengen we ondernemingsrecht naar een hoger niveau. Spreekt dit jou aan? Neem dan contact op met Marloes. Mail naar marloes.rijksen@zuidbroek.com of bel 020 218 2888.
Nieuwsgierige student notarieel recht
Studeer je en wil je het reilen en zeilen van een onafhankelijk notariskantoor gespecialiseerd in ondernemingsrecht meemaken? Dan kun je bij ons aan de slag als stagiair of als studerend medewerker. Spreekt dit jou aan? Neem dan contact op met Marloes om de mogelijkheden te bespreken. Mail naar marloes.rijksen@zuidbroek.com of bel 020 218 2888.